26 April 2017
Home > Foodkalender

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Foodkalender

  • Apr.2017
    • Masterclass Catering Foodstep

      Foodstep geeft in maart, april en mei de masterclass Catering. Dit is naar aanleiding van het Nationaal Catering onderzoek, dat in november uitkwam.

      De masterclass is bedoeld voor iedereen die zaken doet of wil gaan doen in het cateringkanaal. Het onderzoeksbureau neemt deelnemers een dag mee door de belangrijkste thema’s van het onderzoek en toont aan wat de onderzoeksresultaten voor effect hebben op alle schakelijks in de keten. Deelnemers krijgen kennis en tips, waar ze op interactieve wijze mee aan de slag gaan. Volgens Foodstep is de masterclass een goede start om de key topics in het cateringkanaal te leren kennen.

      Lokatie: Bennekom
      Datum: 1 Maart 2017 t/m 31 Mei 2017
    • Seafood Expo Global

      Duizenden seafoodprofessionals komen op deze beurs af, om drie dagen te netwerken en kennis op te doen over trends en ontwikkelingen.
      Voor meer informatie: www.seafoodexpo.com/global

      Lokatie: Brussel
      Datum: 25 April 2017 t/m 27 April 2017
  • Mei.2017
    • Masterclass Catering Foodstep

      Foodstep geeft in maart, april en mei de masterclass Catering. Dit is naar aanleiding van het Nationaal Catering onderzoek, dat in november uitkwam.

      De masterclass is bedoeld voor iedereen die zaken doet of wil gaan doen in het cateringkanaal. Het onderzoeksbureau neemt deelnemers een dag mee door de belangrijkste thema’s van het onderzoek en toont aan wat de onderzoeksresultaten voor effect hebben op alle schakelijks in de keten. Deelnemers krijgen kennis en tips, waar ze op interactieve wijze mee aan de slag gaan. Volgens Foodstep is de masterclass een goede start om de key topics in het cateringkanaal te leren kennen.

      Lokatie: Bennekom
      Datum: 1 Maart 2017 t/m 31 Mei 2017
    • Dag van het Vakcentrum / Uitreiking ZO2Z- Award

      Op 10 mei 2017 vindt de jaarlijkse Dag van het Vakcentrum plaats, de dag waarop zelfstandig supermarktondernemers en hun belangrijke partners elkaar ontmoeten. Een dag gericht op het uitwisselen van kennis en ervaringen. Een dag voor informatie en inspiratie.

      Het wordt een bijzondere Dag van het Vakcentrum. Het Vakcentrum reikt dit jaar de tweejaarlijkse prestigieuze ZO2Z-Award uit en viert het 8e lustrum als de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van zelfstandig detaillisten in food en fast moving consumer goods en franchisenemers. Het thema van de Dag van het Vakcentrum 2017 is ‘Onderscheidend ondernemen’.

      Sprekers zijn o.a.: Kitty Koelemeijer, hoogleraar marketing & retail aan de Nyenrode Business Universiteit, Michaël van Straalen voorzitter MKB-Nederland en Goido van Woerkom, voorzitter Detailhandel Nederland.

      Aanmelden kan via de website van het Vakcentrum: www.vakcentrum.nl/dagvc

      Lokatie: Hart van Holland te Nijkerk
      Datum: 10 Mei 2017
  • Jun.2017
    • Foodpolicy’s Outbreakcongres

      De crisis is voorbij, de verduurzaming van de Nederlandse levensmiddelensector is klaar voor een fikse boost. Hoe brengen we het proces in een hogere versnelling? Dit staat centraal bij het Foodpolicy’s Outbreakcongres, dat op donderdag 8 juni plaatsvindt in het hoofdkantoor van de ABN Amro, op de Zuidas in Amsterdam.

      Foodpolicy’s Outbreak bekijkt maatschappelijke kwesties op kansen voor de foodbranche en zoekt daarbij altijd naar praktische handvatten. Het congres wil antwoorden bieden op concrete vragen die bij veel branchegenoten leven. Welke maatschappelijke thema’s zijn voor mijn bedrijf van belang, wat betekent dat voor mijn corporate identity, hoe vermarkt ik mijn maatschappelijke meerwaarde en hoe breng ik die tot uitdrukking in een hogere marge?

      Foodpolicy’s Outbreakcongres heeft als thema: Acceleratie! Hoe brengen we de verduurzaming van de Nederlandse agrofoodsector in een hogere versnelling? RTL-nieuwspresentator Meike de Jong zal op het congres Jaap Wassink, vice president & country director van Coca-Cola European Partners Nederland, naar zijn inzichten vragen. Verder zijn onder andere Hugo Byrnes, vice president product integrity van Ahold Delhaize, Hinse Boonstra public government affairs manager van Bayer CropScience, Anne-Corine Vlaardingerbroek manager maatschappelijk verantwoord ondernemen van Jumbo en Henk Voormolen  aanvoeder zorg van Albron, aanwezig.

      Bent u geïnteresseerd en wilt u hierbij zijn? Inschrijven kan via www.foodpolicy-outbreak.nl. Toegangsprijs € 895 ex btw.

      Lokatie: Hoofdkantoor ABN Amro, Zuidas Amsterdam
      Datum: 8 Juni 2017
    • Share a Perfect Day, Jumbo

      Na het succes van de eerste editie van Share a Perfect Day, organiseren Jumbo Supermarkten en Sanoma | SBS komende zomer opnieuw deze ultieme dag uit voor vriendinnen. Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 vindt Share a Perfect Day wederom plaats op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek, nabij Tilburg. Het programma zal weer bol staan van live-shows van bekende nationale en internationale artiesten, lekker en gezond eten, shopping mogelijkheden en workshops op het gebied van koken, fashion en beauty.

       

      Lokatie: Hilvarenbeek
      Datum: 30 Juni 2017 t/m 2 Juli 2017
  • Jul.2017
    • Share a Perfect Day, Jumbo

      Na het succes van de eerste editie van Share a Perfect Day, organiseren Jumbo Supermarkten en Sanoma | SBS komende zomer opnieuw deze ultieme dag uit voor vriendinnen. Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 vindt Share a Perfect Day wederom plaats op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek, nabij Tilburg. Het programma zal weer bol staan van live-shows van bekende nationale en internationale artiesten, lekker en gezond eten, shopping mogelijkheden en workshops op het gebied van koken, fashion en beauty.

       

      Lokatie: Hilvarenbeek
      Datum: 30 Juni 2017 t/m 2 Juli 2017
  • Aug.2017
    • Sep.2017
      • Okt.2017
        • BBB Maastricht en Folie Culinaire

          BBB Maastricht maakt zich op voor de toekomst met een nieuw concept. De ambitie van de BBB is om internationaal een toonaangevende rol te spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector.

          Het belangrijkste Euregionale evenement voor horecaprofessionals gaat zich meer richten op het leveren van succes. Dit wordt niet alleen tijdens het driedaagse evenement gedaan, maar ook tijdens activiteiten die gedurende het jaar onder de noemer BBB worden georganiseerd.

          Het evenement wordt opgebouwd uit vier werelden, die elk worden aangekleed en ingericht conform het thema. Op Beverage Beach kunnen bezoekers uiteenlopende dranken proeven. In Food Forest maakt de bezoeker kennis met nieuwe gerechten en authentieke smaken. In Variety Valley vindt men naast non-food ook innovaties en brancheverenigingen. Folie Culinaire is het exclusieve evenement voor de internationale gastronomie, dat uitsluitend op uitnodiging toegankelijk is.

          Lokatie: Maastricht
          Datum: 9 Oktober 2017 t/m 11 Oktober 2017
        • Bakfestival

          Vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober vindt in MECC Maastricht ‘Bakfestival’ plaats. Drie dagen lang kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende demo’s, workshops, masterclasses, battles en proeverijen. Daarnaast krijgen producenten, leveranciers en distributeurs de kans hun producten en diensten aan duizenden bakfanaten te tonen. Tijdens het evenement kunnen bezoekers zich oriënteren op alles wat er op bakgebied te vinden is en krijgen ze de mogelijkheid om bakspullen, keukenapparatuur en lekkernijen te kopen. Niemand minder dan Edwin Klaasen, oprichter en eigenaar van Desemenzo en auteur van 'Ik bak geweldig, jij trouwens ook' en toppatissier Hidde de Brabander, bekend van onder andere 24Kitchen, Masterchef en zijn label Dreams of Magnolia, hebben zich als ambassadeur aan het evenement verbonden.

          www.bakfestival.nl.

          Lokatie: MECC Maastricht
          Datum: 27 Oktober 2017 t/m 29 Oktober 2017

      Introducties & Acties

      Coca-Cola introduceert biologische Honest

      Een biologisch drankje dat letterlijk ontstaan is uit een keukenexperiment. Dat is Honest. Een...

      Rivella brengt vernieuwing in het sappenschap

      Na de succesvolle lancering van Rivella Cranberry en Green Tea, komt Rivella nu ook op de markt...

      Nieuw: Gouda’s Glorie vloeibare bakproducten

      Gouda’s Glorie introduceert Gouda’s Glorie Roerbakken en Gouda’s Glorie Bakken & Braden. Waar...