19 Augustus 2017
Home > Nieuws > Algemeen > HAK maakt stap naar koelschap met bonenburgers

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

HAK maakt stap naar koelschap met bonenburgers

GIESSEN- Groente- en peulenvruchtenfabrikant HAK brengt voor het eerst in haar 65-jarige bestaan een serie producten op de markt die niet in het conserven-, maar in het koelschap te vinden zijn: een bonenburger, linzenburger en een zwarte bonenworst.

De fabrikant wil hiermee het eten van bonen gemakkelijker en lekkerder maken.  De producten zijn honderd procent plantaardig en vegetarisch en zestien dagen houdbaar. Ze zitten volgens HAK vol met bonen en groenten en zijn op smaak gebracht met kruiden en specerijen. Er zijn geen smaakversterkers of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. De fabrikant stelt dat de artikelen goed in de huidige foodtrends passen: ze zijn namelijk gezond, plantaardig, geschikt voor een dag geen vlees en er zitten geen onnodige toevoegingen in, zegt HAK.

Topkok
De productlijn is ontwikkeld in samenwerking met topkok Herman den Blijker en Schouten Europe, marktleider in vegetarische producten en vleesvervangers in Nederland. De Hollandse Bonenburger, Pittige Linzenburger en Zwarte Bonenworst zijn per twee stuks verpakt (2x100gram). De consumentenadviesprijs is 2,99 euro.

Bron: Levensmiddelenkrant