16 Juli 2018
Home > Nieuws > Algemeen > Jan Linders heropent supermarkt in Heerlen

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

De supermarkt is geheel ingericht volgens de nieuwe formule van Jan Linders.

De nieuwe super werd geopend door directeur Leo Linders (links) en supermarktmanager Roger Mengelers (rechts). 

Jan Linders heropent supermarkt in Heerlen

HEERLEN -  Aan de Sittarderweg te Heerlen opende Jan Linders een gloednieuwe supermarkt.

Algemeen directeur Leo Linders opende samen met supermarktmanager Roger Mengelers de nieuwe supermarkt: ‘We hebben een aantal maanden hard gewerkt aan deze mooie supermarkt. Voor onze klanten bieden we een verbeterde supermarkt met daarbij de perfecte balans tussen kwaliteit én voordeel. Uiteraard kunnen onze klanten nog steeds de scherpe prijzen van ons verwachten zoals ze van ons gewend zijn!’.  

Nieuwe formule
De supermarkt is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt door de bourgondische inslag van huiselijke sferen en producten, die waar mogelijk uit de regio komen. Deze bourgondische inslag wordt het sterkst ervaren middels ‘De Keuken van Jan Linders’. Dit is een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd.

Extra acties
De komende weken kunnen alle inwoners van Heerlen genieten van verschillende openingsacties. Deze zijn geldig bij alle Jan Linders supermarkten in Heerlen. Naast de vele extra aanbiedingen maken klanten bij Jan Linders Heerlen aan de Sittarderweg kans op één minuut gratis winkelen. Op zaterdag 26 augustus is het feest en kunnen klanten 's middags genieten van diverse festiviteiten. Deze dag worden de eerste 150 klanten verrast met een gratis bosje zomerse bloemen. Kinderen kunnen verse fruitspiesjes maken.

Over Jan Linders
Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 58 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten. De supermarktketen behoort al jaren tot de top op het gebied van vers en mag zich sinds 5 jaar de Beste Speciaalbier Supermarkt van Nederland noemen.

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw: Royal Club Tonic with a Twist

Royal Club komt met iets nieuws; een range tonics met een vleugje natuurlijke smaak.

Appelsientje: Vers geperst sap!

Naast de vertrouwde houdbare sappen introduceert Appelsientje 100% puur vers geperst sap in het...

DubbelFrisss Light Framboos & Cranberry

Door de toenemende vraag naar laagcalorische concepten en door het succes van de twee huidige...