22 Juni 2018
Home > Nieuws > Algemeen > Jan Linders opent ‘beste verssupermarkt van Sevenum’

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Jan Linders opent ‘beste verssupermarkt van Sevenum’

NIEUW BERGEN - Woensdag 20 september opent supermarktketen Jan Linders de deuren van zijn vernieuwde supermarkt aan de Pastoor Vullinghsstraat 53 in Sevenum.

De winkel is volledig ingericht volgens de nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met prachtige streekproducten en volgens supermarktmanager Dennis Seeger “het beste aanbod in vers”.

Hemelse Modder
“Het voordeel van het zuiden komt in onze vernieuwde supermarkt nóg beter tot uiting. We kunnen hier onze vers- en streekproducten een prachtig podium geven. Een perfect voorbeeld hiervan is onze Hemelse Modder, die bij De Veldweide in ons eigen dorp wordt gemaakt. De koeien staan maar vijftig meter van de plek waar hun melk wordt gebruikt om de chocolademousse te maken. Verser en lokaler wordt het niet! Verder is de winkel veel ruimer ingericht en biedt daardoor nóg meer winkelgemak voor de klant. Maar zonder zijn huiselijke sfeer te verliezen natuurlijk”, aldus Seeger.

Deli-eiland
Het paradepaardje van de supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast verse salades, carpaccio en sushi, vindt men hier een nieuw assortiment complete verse maaltijden op basis van de beste recepten.

Lokale lekkernijen
De komende weken kunnen de inwoners van Sevenum genieten van verschillende openingsacties in de vernieuwde supermarkt.  Zo verwelkomt Op zaterdag 30 september verwelkomt Jan Linders zijn klanten op Beleef! Van 10.00 tot 14.00 is er van alles aan lokale lekkernijen te proeven, zijn er leuke prijzen te winnen en kunnen kinderen zich laten schminken en zelf fruitspiesjes maken.

Bron: Levensmiddelenkrant