24 April 2018
Home > Nieuws > Algemeen > Jumbo-ondernemer Koster runt nu ook Natuurwinkel

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Jumbo-ondernemer Koster runt nu ook Natuurwinkel

REEUWIJK – Jumbo-ondernemer Jim Koster zit niet graag stil. Naast zijn supermarkt in Reeuwijk runt hij diverse andere bedrijven. Sinds kort heeft hij daar De Natuurwinkel op vakantiepark Landal Greenparks aan de Reeuwijkse Plassen aan toegevoegd. Waarom een biologische speciaalzaak op een vakantiepark beginnen?

 “Ik zie deze winkel als een kans, zeker gezien de profilering van Landal. Mijn doel is om het stoffige imago van biologische producten af te kloppen en een breder publiek aan te spreken”, aldus Jim Koster.

Délifrance
Koster’s onderneming bestaat uit meerdere bedrijven die op een unieke manier met elkaar verbonden zijn en bovendien elkaar aanvullen als het om food draait. Zo runt hij naast de Jumbo supermarkt onder andere een Délifrance-restaurant, doet hij aan catering,  bezit hij de bestelwebsite ‘totaanjebureau.nl’ en regelt hij een bezorgservice voor ondernemers in de regio.

Regio
Recent heeft hij dus een Natuurwinkel aan zijn familiebedrijf toegevoegd. “Hier kan ik mijn visie op biologische producten helemaal uitleven. Om op deze plek een biologische supermarkt te beginnen, is van mij een bewuste keuze geweest. We willen de biologische speciaalzaak van de regio worden”. Contacten met de Natuurwinkel in Gouda bijvoorbeeld inspireerde hem om juist in de nieuwe winkelruimte van de Centrumvoorzieningen van Landal Greenparks geen Parkwinkel (de formule van Landal) te vestigen, maar een Natuurwinkel. Het sluit in dit geval naadloos aan op de visie van Landal, dat zich met dit park profileert als het meest duurzame park van Nederland.

Lees het hele artikel in Levensmiddelenkrant, week 7. Nog geen abonnement? Klik hier om er een aan te vragen.

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops

Introducties & Acties

TWIX® White MINIS: Nu het hele jaar beschikbaar!

Wegens het succes van Limited Edition, is TWIX® White MINIS nu het hele jaar te verkrijgen.

Laat consumenten kans maken op een unieke ® SNICKERS Sports bag!

Uw consumenten maken kans op een van de vijf unieke SNICKERS® Sports bags bij aankoop van 2 MINIS...