23 April 2018
Home > Nieuws > Algemeen > 'Lidl projectontwikkeling is geboren'

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Het gedeelte van het nieuwe winkelcentrum dat Lidl heeft gerealiseerd. 

Bij de opening van het nieuwe filiaal was het een drukte van jewelste. 

In het nieuwe filiaal is een aparte bloemenafdeling. 

De verse broodafdeling is een van de belangrijkste pijlers die Lidl in haar winkels doorvoert. 

Lidl wil laten zien meer in te zetten op vers. 

In de winkel maakt Lidl gebruik van overzichtelijke signing. 

Omdat Lidl veel non-foodproducten verkoopt die niet gepast kunnen worden, heeft Lidl een servicebalie geïntroduceerd. Zodat klanten deze items makkelijk kunnen ruilen. 

'Lidl projectontwikkeling is geboren'

REPORTAGE- TILBURG- Lidl heeft woensdag het nieuwe gedeelte van winkelcentrum Heyhoef in Tilburg geopend. De discounter is als projectontwikkelaar volledig bij de bouw betrokken geweest.

De realisatie van het winkelcentum is een mijlpaal voor Lidl, want het is voor het eerst dat de discounter de rol van projectonwikkelaar op zich heeft genomen. “Lidl projectontwikkeling is geboren”, zegt Philibert Bluyssen, manager bouw en vastgoed, enthousiast. “We gaan in de toekomst zeker nog meer van dit soort projecten aan.”

Winkels
In het nieuwe gedeelte van winkelcentrum Heyhoef staan tien panden, waarvan Lidl er negen heeft verhuurd. Xenos, Specsavers, Subway, Holland & Barrett, Primera, By Bianca damesmode, Brain Wash kapsalon, Kruidvat en Van Haren schoenen zijn er allemaal gevestigd.

Filiaal
Daarnaast heeft Lidl natuurlijk ook een eigen filiaal van 1500 m2 in het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum neergezet, één van de grootste winkels van de formule. Deze is gebouwd in de nieuwste stijl van Lidl, die onder ander ook toegepast is in de winkel in Zaandam.

Parkeergarage
Ook heeft Lidl een ruime parkeergarage met 165 plekken gerealiseerd, omdat er een tekort aan parkeergelegenheid was in de wijk. Klanten komen via een rollend ‘tapijt’ met winkelwagen direct bij de winkels uit. 

Bron: Levensmiddelenkrant