25 Mei 2018
Home > Nieuws > Algemeen > Metamorfose Jumbo Alkmaar

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Ondernemersfamilie Ben, Ellie en Sven Duijvelshoff en hun team tijdens de training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

Metamorfose Jumbo Alkmaar

ALKMAAR - De Jumbo-vestiging aan de Muiderwaard in Alkmaar ondergaat een complete metamorfose. Zaterdag 26 augustus sluit de winkel om 18.00 uur, woensdag 13 september zijn alle klanten weer welkom. 

Tijdens de opening krijgen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien mogen alle klanten die tot en met zaterdag 16 september voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, een draai geven aan het rad van fortuin met prijzen van klein tot groot. Ondernemersfamilie Ben, Ellie en Sven Duijvelshoff, tevens ondernemers van Jumbo Winkelwaard in Alkmaar vertellen: “Deze winkel is in april 2015 overgegaan van C1000 naar Jumbo, maar nu is het tijd voor een complete vernieuwing. De winkel krijgt bijna 400 m2 extra vloeroppervlakte waardoor we bezoekers straks maar liefst ruim 1.200 m2 winkelplezier kunnen bieden. Samen met het vertrouwde team kunnen wij niet wachten om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel”, vertellen zij.

Verse sushi
Klanten kunnen er terecht voor een groot en gevarieerd assortiment. Voor liefhebbers is verse sushi verkrijgbaar en medewerkers bereiden verse pizza’s die klanten thuis kunnen afbakken. Bovendien wordt de winkel uitgebreid met een versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen. In de vleesafdeling komt een uitgebreid vers grill assortiment, zoals spareribs, kippenbouten of een hele kip. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm.

Pick Up Point
De Jumbo winkel in Alkmaar wordt tevens uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens bij het magazijn met intercom ophalen. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling moeten klanten zich eerst melden bij de intercom en kan er alleen worden betaald met pin.

Thuisbezorgen
Ook bezorgt de Jumbo winkel in Alkmaar de boodschappen thuis. Wanneer klanten hiervoor kiezen, hebben zij de keuze uit drie tijdvakken van drie uur, in de ochtend, middag of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uitgaat.

Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “Door deze verbouwing kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder waarbij we streven naar 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Winkelwaard 486 in Alkmaar.

 

 

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw! Almhof Hoekje Wereld Editie New York

Na de zeer succesvolle introductie van Hoekje Venetië komt Almhof met een nieuwe Wereld Editie!

Nieuw! Almhof Roomyoghurt Wereld Editie Hawaï Kokos

Een wiegende hangmat tussen de palmbomen, een stralende zon en het geluid van kabbelende golven aan...

Nieuw recept Original Capri-Sun

Original Capri-Sun bevat vanaf week 14 een combinatie van suiker, stevia - een zoetstof van...