19 Augustus 2018
Home > Nieuws > Algemeen > Oud-directeuren Uniekaas aan roer Best Cheese Holland

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Een nieuwe uitdaging voor Paul Wilde (links) en Willem Jan Rote.

Oud-directeuren Uniekaas aan roer Best Cheese Holland

OUDERKERK AAN DE AMSTEL - Na de recente verkoop van Uniekaas aan DOC, hebben de oud-directeuren van Uniekaas, Willem Jan Rote en Paul Wilde, een nieuw bedrijf binnen de kaasmarkt opgericht: Best Cheese Holland B.V.

Best Cheese Holland richt richt volgens beide mannen op kwalitatieve en innovatieve kaasspecialiteiten en -concepten. De reeds ekende merken Parrano en Tjiezi vormen de basis van het nieuwe bedrijf. Daarnaast vallen ‘De Goudse Waag’ (Gouda) en Coach Farm USA (Hudson Valley, NY USA) onder de vlag van Best Cheese.

Innovatief
“Door de verkoop van Uniekaas zijn wij in staat ons meer te focussen op innovatieve concepten die waarden toevoegen binnen kaas en zuivel”, aldus Rote. Naast de ontwikkeling en productie van het huidige portfolio en nieuwe concepten, is kwaliteit de belangrijkste pijler.

Extra waarde
Paul Wilde over de commerciële focus van Best Cheese Holland: “We bieden onze klanten een relevant en innovatief portfolio en creëren zo extra waarde . Met een nieuw internationaal sales team hebben we alle ervaring in huis om dit optimaal in te vullen”.

Bron: Levensmiddelenkrant