23 April 2018
Home > Nieuws > Algemeen > PostNL gaat food bezorgen in België

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

PostNL gaat food bezorgen in België

DEN HAAG - PostNL breidt zijn foodnetwerk uit en bezorgt nu ook foodproducten in België. Dit doet het bedrijf voor Belgische aanbieders van online foodproducten, maar ook Nederlandse aanbieders krijgen zo toegang tot de Belgische markt.

PostNL start in België met het bezorgen van de maaltijdboxen van Marley Spoon, de boodschappen van de Nederlandse biologische supermarktketen Ekoplaza en de thuisleveringen van Carrefour, die meer dan 780 vestigingen in België heeft. zo meldt het Nederlandse bedrijf in een persbericht. In de toekomst gaat PostNL ook voor andere online foodaanbieders bezorgen. De uitbreiding naar België is de volgende stap in de ambitie om de beste logistieke partij voor online food in de Benelux te worden.

Vlees
Sinds 2014 speelt PostNL in op de groeiende vraag om boodschappen, maaltijdboxen en andere speciale producten zoals sportvoeding en vlees thuis te bezorgen. Ook in België bestellen steeds meer mensen deze foodproducten online. Daarom bezorgt PostNL nu vanuit Wilrijk vijf dagen per week food in heel Vlaanderen en Brussel. Voor Carrefour bezorgt PostNL in de provincies Antwerpen en Limburg.

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops