21 Juni 2018
Home > Nieuws > Handel > Albert Heijn introduceert AH to go app

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Albert Heijn introduceert AH to go app

ZAANDAM - AH to go krijgt een eigen app.  Met deze app krijgen klanten exclusieve deals bijvoorbeeld voor lunch en ontbijt.

Ook kunnen klanten met de app sparen voor gratis producten. In Nederland is er nog geen app die zo specifiek de juiste aanbiedingen op het juiste tijdstip voor de klant onderweg aanbiedt, zegt Albert Heijn. De AH to go app bestaat uit stapeltjes kaarten die klanten kunnen swipen om te lezen of te activeren. Er is een stapeltje voor alle deals van dat moment, een voor de spaarkaarten en een voor (eet)inspiratie en tips. In de app zit een klantkaart die bij de (zelfscan)kassa gescand wordt om gebruik te maken van de korting of spaarkaart. Klanten kunnen via de app ook de dichtstbijzijnde AH to go vinden.

Maaltijdsalades
Per dag krijgen klanten meerdere deals die perfect aansluiten op het tijdstip van de dag. Bijvoorbeeld de evening deal vanaf 17.00 uur ‘s middags met korting op diverse producten als maaltijdsalades. De deal kan geactiveerd worden door de deal-kaart omlaag te slepen en de klantkaart te scannen bij het afrekenen.

Gratis
Naast de deals zitten er verschillende spaarkaarten in de AH to go app. Klanten kunnen sparen voor gratis koffie, thee, fruit, croissants, Coca-Cola, Naked smoothies en Nutisal nootjes. Elke keer als ze deze producten kopen en hun klantkaart scannen, komt er automatisch een spaarpunt bij.  Bij een volle spaarkaart wordt het gratis product automatisch bij de kassa verrekend.

De AH to go app is in samenwerking met een aantal vaste leveranciers ontwikkeld en eerst uitgebreid getest door medewerkers. De app is nu beschikbaar in de App store en Google play store.

 

Bron: Levensmiddelenkrant