22 Juni 2018
Home > Nieuws > Handel > Alle Spar-winkels in nieuw jasje

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Alle Spar-winkels in nieuw jasje

WAALWIJK – Spar rolt zijn nieuwe huisstijl uit. Al veel nieuw geopende en verbouwde winkels zijn voorzien van de nieuwe huisstijl, maar nu komen ook de niet verbouwde winkels van alle ondernemers aan de beurt.

Spar bestaat dit jaar 85 jaar, volgens de formule een mooi moment om alle winkels een nieuw eigentijds jasje te geven, waarmee wordt ingespeeld op de veranderende consument. De winkels zullen niet volledig verbouwd worden, maar krijgen een aanpassing in alle permanente en wisselende signing.

Uitrol
In juli en augustus is er in twee pilotwinkels (Spar Hoogwoud en Spar Molenhoek) nieuwe signing aangebracht. Deze zijn uitvoerig geëvalueerd. De verdere uitrol is in week 35 van start gegaan. In week 48 zullen de laatste winkels onder handen genomen worden. Op dit moment zijn er al ruim 20 winkels van de nieuwe huisstijl voorzien.

Eenduidig
Alle Spar-winkels zijn uniek en zijn daarom voorafgaand bezocht door de leverancier. Vervolgens is voor iedere winkel een specifiek ontwerp gemaakt, waarmee door kleine veranderingen de winkels in 1 dag worden aangepast. Hiermee krijgen alle SPAR winkels een eenduidige, frisse en eigentijdse uitstraling.

Kaasafdeling
Aan de buitenzijde van de winkels zal de nieuwe huisstijl zichtbaar worden door de bestickering op de ramen. Instore zal o.a. de bestaande binnenkoof worden vervangen en de achterwand van de brood-, de deli- en kaasafdeling, zal nieuwe bestickering krijgen. Ook de kleine communicatiemiddelen (wisselend en permanent) worden vervangen.

Bron: Levensmiddelenkrant