23 April 2018
Home > Nieuws > Handel > Coop stimuleert groenten op de barbecue

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Coop stimuleert groenten op de barbecue

VELP - Coop wil zijn klanten laten zien hoe lekker en verrassend gegrilde groenten zijn. De Rijdende Keukentafel (de eigen foodtruck van Coop) rijdt deze zomer zeven weken door Nederland om klanten bij diverse Coop-winkels te inspireren. 

Maarten van ’t Hof, senior category manager AGF: “Vlees en vis zijn geliefde barbecue ingrediënten, maar ook gegrilde groenten smaken verrukkelijk. Onze chef-kok laat onze klanten daarom zien wat er allemaal kan en hoe eenvoudig het is om groenten op de barbecue te bereiden."

Van Oers United
In samenwerking met NAGF (Nationaal Actieplan Groente en Fruit) en diverse leveranciers van Coop, waaronder Van Oers United (verse groenten), TNI (vruchtgroenten) en Nature’s Pride (exotische groenten- en fruitspecialist) brengt Coop kleur op de barbecue. Zo stimuleren de organisaties samen de gezonde keuze.

Masterchef
De Rijdende Keukentafel toert deze zomer zeven weken lang door Nederland om kleur op de barbecue te brengen. De aftrap vond op 7 juli plaats bij Coop Bredenoord in Rotterdam, waar Hilde van Maanen, de winnares van Masterchef Holland 2016 inspiratie, tips en recepten deelde en verrassende combinaties en bereidingswijzen liet zien. De komende zes weken is de foodtruck - met verschillende chefkoks - elke vrijdag en zaterdag bij een andere Coop-winkel te vinden.

Bron: Levensmiddelenkrant