21 Mei 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > AH geeft ‘Ik reclyce blik’- fiets weg

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

AH geeft ‘Ik reclyce blik’- fiets weg

ZOETERMEER- Albert Heijn voert deze week samen met Stichting Kringloop Blik (SKB) actie. De stichting wil via deze weg consumenten bedankten voor hun recycleinspanningen. 95 procent van alle blikverpakkingen in Nederland wordt namelijk gerecycled, dit percentage was nog nooit zo hoog.

Blik is daarmee de meest gerecyclede verpakking van Nederland. “Consumenten kunnen blik eenvoudig recyclen door het bij het restafval weg te gooien of in speciale PMD-bakken te deponeren. Het gebruikte blik wordt omgesmolten en daarna weer verwerkt bij de productie van nieuw staal en aluminium. Blik kan opnieuw een blikverpakking worden, maar ook onderdeel van een auto, fiets of mobiele telefoon. Omdat er geen kwaliteitsverlies optreedt is metaal een uitstekend recyclingmateriaal”, legt de stichting uit.

Actie
De actie bij Albert Heijn vindt plaats in de week van 13 maart en is een vervolg op de ‘Ik recycle blik’-campagne die SKB afgelopen jaar lanceerde. Elke winkel van Albert Heijn krijgt de mogelijkheid om een ‘Ik recycle blik’- fiets weg te geven. Bij aankoop van drie blikken maakt de consument kans op deze limited edition fiets. De campagne is zichtbaar in de winkels, in de AH Bonus folder, op ah.nl, allerhande.nl en in de Bonusmailing aan klanten. Matthijs Jansen van SKB is blij met de samenwerking: “Albert Heijn heeft als een van de grootste supermarktketens verduurzaming hoog op de agenda staan en is daarmee een belangrijke partner voor ons om consumenten te bereiken.”

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw! Almhof Hoekje Wereld Editie New York

Na de zeer succesvolle introductie van Hoekje Venetië komt Almhof met een nieuwe Wereld Editie!

Nieuw! Almhof Roomyoghurt Wereld Editie Hawaï Kokos

Een wiegende hangmat tussen de palmbomen, een stralende zon en het geluid van kabbelende golven aan...

Nieuw recept Original Capri-Sun

Original Capri-Sun bevat vanaf week 14 een combinatie van suiker, stevia - een zoetstof van...