18 Oktober 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Albert Heijn bezorgt zondag voor kerst

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Albert Heijn bezorgt zondag voor kerst

ZAANDAM- Albert Heijn verwacht komende kerst een recordaantal online bestellingen. Dat staat in een persbericht van de supermarktketen.

Voorafgaand aan de feestdagen worden er zeventien miljoen dozen en kratten met producten afgeleverd bij de Albert Heijn-winkels. Hiervoor worden vijftien procent meer chauffeurs ingezet en schakelt het bedrijf ruim 85.000 personeelsleden in voor op de winkelvloer.

Thuis bezorgen
Dit jaar gaat Albert Heijn voor het eerst boodschappen thuis bezorgen op zondag 24 en 31 december. Hierdoor wordt een stijging van 35 procent aan online bestellingen verwacht, waarbij het gaat om zo’n 7,5 miljoen houdbare en verse producten die worden thuisbezorgd.

WhatsApp
Sinds 2015 biedt Albert Heijn hulp in de keuken aan via WhatsApp. Ook dit jaar kunnen thuiskoks advies krijgen of vragen stellen via deze weg. Een andere service die wordt aangeboden is de Allerhande Kerstbox. Dat is een verspakket met alle ingrediënten en recepten. Dit jaar kan dit ook worden aangevuld met een bijbehorend Allerhande wijnbox.  

Bron: Levensmiddelenkrant