22 Juni 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Dirk laat klanten nieuwe producten testen

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Dirk laat klanten nieuwe producten testen

VELSEN-NOORD- Dirk heeft donderdag haar nieuwe hamburgers en diverse broden uit de bakkerij laten testen door een proefpanel van klanten. De resultaten worden meegenomen in de verdere productontwikkeling.

Klanten konden zich online opgeven voor dit proefpanel. Uit ruim 400 aanmeldingen is er een proefpanel van acht personen samengesteld. De overige aanmelders krijgen als dank voor hun aanmelding een cadeautje. “We zijn continu bezig om het boodschappen doen bij Dirk zo verrassend mogelijk te maken”, legt directeur Marcel Huizing uit. “Met deze proeverijen willen we onze klanten meer betrekken bij het assortiment. Ik zie het als een groot compliment dat de panelleden zich zo verbonden voelen met Dirk en bereid waren een hele middag vrij te plannen voor deze proeverij. Hun mening over de geproefde hamburgers en broden zijn dus mede bepalend voor het uiteindelijke product dat straks in onze winkels ligt.”

Productgroep
De proeverij van 9 maart was de eerste. Dirk is van plan om er meerdere per jaar te organiseren. Elke keer komt dan een andere productgroep aan de beurt.

Bron: Levensmiddelenkrant