18 Juli 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Emté heeft weer beste kaasafdeling van Nederland

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Emté heeft weer beste kaasafdeling van Nederland

VEGHEL - Uit het jaarlijks ‘Westland Kaasrapport’ van onderzoeksbureau GfK komt Emté Supermarkten opnieuw naar voren als de supermarkt met de beste kaasafdeling van Nederland.  De formule wint voor het vierde jaar op rij.

Het ‘kaasrapport’ laat zien hoe supermarktklanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen. Het retailer kaasimago-onderzoek is uitgevoerd onder het GfK huishoudpanel (N = ±7.500). Per huishouden wordt de ‘boodschapper’ ondervraagd met behulp van een online vragenlijst. Het onderzoek is in week 12 van 2017 uitgevoerd. In het onderzoek worden de versafdeling én de zelfbedieningsafdeling gemeten. Emté scoorde op beide afdelingen het hoogst en werd daarmee ook de overall winnaar.

Heerebeek
Johan van Heerebeek, commercieel directeur Emté is blij met deze waardering: “Tevreden klanten en perfecte versafdelingen, dat zijn belangrijke pijlers onder Emté. Wij onderscheiden ons door veel aandacht voor topkwaliteit versproducten, vakkennis van de medewerkers en een persoonlijke, klantgerichte service. De klant staat daarbij centraal en onze medewerkers zijn getraind om hun klanten goed en persoonlijk van dienst te zijn. En wat is er mooier dan te horen dat je klanten dit echt waarderen?”

 

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw: CoolBest Smoothies

Iedereen kent CoolBest van de lekkere sappen in de koeling, waarmee het merk de categorie heeft...

DubbelFrisss Light Framboos & Cranberry

Door de toenemende vraag naar laagcalorische concepten en door het succes van de twee huidige...

Verfrissend en gezond: Obrigado kokoswater

Voor de bewuste genieters van de zon en buitenlucht is Obrigado dé perfecte dorstlesser.