21 Mei 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Jumbo bouwt tweede megasuper bij Steenwijk

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Jumbo bouwt tweede megasuper bij Steenwijk

STEENWIJK – Jumbo gaat de hypermarkt van ruim 7000 vierkante meter bij Steenwijk runnen. Dinsdag gaf de gemeente Steenwijkerland een vergunning voor de bouw van een groot retailpark langs de A32 in Eeserwold, waar de winkel wordt gevestigd.

De komst van de Jumbo-formule wordt tegenover Levensmiddelenkrant bevestigd door het bedrijf Focus Retail Development, dat het zogeheten Focus-U-Park bij Steenwijk wil ontwikkelen. De mega-Jumbo komt in een pand van in totaal 30.000 vierkante meter. De hypermarkt zelf krijgt een vvo van zo’n zeven tot achtduizend vierkante meter en biedt naast levensmiddelen ook een warenhuisassortiment. Verder wordt het Focus-U-Park gevuld met andere detailhandel, horeca, cultuur, sport en recreatie. Ondernemers in het centrum van Steenwijk zijn niet blij met de komst van het retailpark uit angst voor leegloop van winkelstraten.

Jumbo is al volop bezig met de bouw van een megasuper van 6000 vierkante meter in Breda. Als de bouw van het Focus-U-Park bij Steenwijk doorgaat, wordt deze winkel dus nog groter. Het familiebedrijf wil de tweede megasuper langs de A32 in Steenwijk zelf nog niet bevestigen. "Zodra hier meer over bekend is, laten we dit middels een persbericht weten", aldus Jumbo.

Bron: Levensmiddelenkrant.nl

Introducties & Acties

Nieuw recept Original Capri-Sun

Original Capri-Sun bevat vanaf week 14 een combinatie van suiker, stevia - een zoetstof van...

Nieuw! Almhof Roomyoghurt Wereld Editie Hawaï Kokos

Een wiegende hangmat tussen de palmbomen, een stralende zon en het geluid van kabbelende golven aan...

Nieuw! Almhof Hoekje Wereld Editie New York

Na de zeer succesvolle introductie van Hoekje Venetië komt Almhof met een nieuwe Wereld Editie!