18 Oktober 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Jumbo City opent deuren in Den Bosch

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Jumbo City opent deuren in Den Bosch

VEGHEL- Jumbo City opent woensdag 13 december haar deuren aan de Visstraat in Den Bosch.

Het nieuwe gemakswinkelconcept Jumbo City combineert elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en restaurantketen La Place. Bezoekers en inwoners van de Bossche binnenstad kunnen vanaf volgende week makkelijk en snel terecht voor hun dagelijkse boodschappen.

Vers
Daarbij worden er ook vers bereide producten aangeboden uit eigen keuken en bakkerij voor ontbijt, lunch en avondeten. Dit is om direct te nuttigen, mee te nemen of thuis klaar te maken. In de ochtend gaat het dan om een vers ontbijt en in de middag worden klanten onthaald met onder andere belegde broodjes. Hier zijn ook producten van La Place te koop, zoals de worstenbroodjes, appelbollen en yoghurt van de tap.

Bereikbaar
“We zijn verheugd met deze nieuwe Jumbo City in het hart van Den Bosch”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo, in een persbericht. “Zo kunnen we hier inspelen op de wensen van klanten in de binnenstad om de dagelijkse boodschappen te doen, maar bijvoorbeeld ook vers bereide sushi of een maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Hierdoor zijn we steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft en maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen”

Bron: Levensmiddelenkrant