19 Augustus 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Lidl begint vier nieuwe Brusselse supers

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Lidl begint vier nieuwe Brusselse supers

MERELBEKE, BELGIË – Lidl ziet brood in de hoofdstad van België. In Brussel en omgeving gaat de supermarktformule dit jaar vier nieuwe supermarkten openen waar een investering van 45 miljoen bij betrokken is.

Drie van de vier nieuwe winkels gaan de deuren openen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, schrijft Gondola. Sint-Jans-Molenbeek komt met de nieuwe vestiging aan vier Lidl-supers. In de gemeente Anderlecht opent een winkel van 1200 vierkante meter en in Evere komt de grootste Brusselse Lidl, aldus de Belgische retailvaksite. Een voormalige BMW-garage wordt omgebouwd tot een supermarkt met 1505 vierkante meter oppervlakte.

Verbouwingen
Lidl steekt ongeveer 45 miljoen euro in het gebied Brussel. Dat geld gaat naar nieuwe vestigingen, maar ook naar vernieuwingen van bestaande winkels. Dat gaat met de supermarkten in Vilvoorde en Sint-Agatha-Berchem gebeuren. De eerstgenoemde winkel gaat zeven maanden dicht en krijgt daarom een tijdelijke zusterfiliaal. De andere super blijft tijdens de verbouwing gewoon open.

Bron: Gondola