25 September 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Poiesz neemt maaltijdservice Van Smaak over

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Poiesz Heerenveen

Poiesz neemt maaltijdservice Van Smaak over

SNEEK- De directies van Poiesz Supermarkten en de Stichting Kwadrantgroep hebben overeenstemming bereikt over de overname van Van Smaak. Het gaat om een transactie van aandelen. Alle medewerkers van Van Smaak zullen in dienst blijven, zo melden de partijen.

De Kwadrantgroep maakt de keuze om de focus volledig te leggen op de zorgverlening aan ouderen en chronisch zieken in de provincie Friesland. Van Smaak is het laatste niet-zorgbedrijf binnen het concern. Op basis van de overname zal het al bestaande partnership tussen Poiesz en Van Smaak worden geïntensiveerd. Er wordt gekeken naar een manier om de marktpositie in Noord-Nederland voor zowel Poiesz als Van Smaak verder te verbeteren en uit te bouwen.

Volgens de partijen past het ‘DNA’ van de bedrijven naadloos bij elkaar en zijn de marktgebieden identiek. Naar eigen zeggen is het partnership een ‘gewenste vorm’ van unieke service en dienstverlening door de levensmiddelen bij Poiesz en de maaltijden van Van Smaak. Onder de titel “de smaak van het Noorden gratis thuisbezorgd, boodschappen en maaltijden voor thuis en op het werk”, zal de komende periode worden gebouwd aan een online propositie.

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw: Koopmans Appeltaart met 25% extra deeg

Naast de vertrouwde variant Koopmans Appeltaart introduceert Koopmans Appeltaart extra deeg. 

Nieuw: Dr. Oetker Glamourmix

Dr. Oetker brengt weer een nieuwe decoratiemix naar het bakschap: Dr. Oetker Glamourmix.

Nieuw: Koopmans cakemixen

Koopmans introduceert dit najaar drie nieuwe, toegankelijke cakevarianten: een frisse citroencake,...