25 September 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Spar University opent tweede Amsterdamse shop

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Het aantal winkels stijgt onder andere door de opkomst van Campuswinkels zoals deze Spar University in Utrecht

Spar University opent tweede Amsterdamse shop

AMSTERDAM – De zesde Spar University, de tweede in Amsterdam en de eerste winkel van de studentenformule met een ingang aan een winkelstraat. Op maandag 4 april gaat een nieuwe shop aan de Wibautstraat open.

De winkel is uiteraard wel gevestigd op een campus, meldt ondernemer en mede-oprichter van Spar University Mirjam Bestebreurtje, namelijk de Amstelcampus bij de Hogeschool van Amsterdam. De shop heeft een verkoopoppervlakte van 180 vierkante meter en is gevestigd in het Wibauthuis aan de Wibautstraat. De andere vestiging in Amsterdam is gevestigd op het universiteitsterrein van de VU.

Nieuw
In de nieuwe vestiging wordt net als in Eindhoven en de Hogeschool Utrecht cashvrij gewerkt. Klanten kunnen alleen contactloos of met pin en creditcard betalen, waarbij Spar heeft gekozen voor Centric als nieuwe kassaleverancier, aldus Bestebreurtje. Gezamenlijk is een nieuwe betaaloplossing ontwikkeld voor Spar University. Op de Amstelcampus introduceert Spar University een nieuwe look & feel van de self-check-outs, die komende weken uitrolt naar alle andere Spar University-winkels.

Uitgesteld
Spar University blijft bezig met de opening van de winkel op het terrein van TU Delft. De opening is uitgesteld naar medio 2017. Een tweede vestiging in Eindhoven staat gepland voor de zomer van 2016. Lees meer over de eerste vestiging van Spar University in Eindhoven in een interview met mede-oprichter Erwin Binneveld met Levensmiddelenkrant en Out.of.Home Shops.

 

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops

Introducties & Acties

Nieuw: Dr. Oetker Glamourmix

Dr. Oetker brengt weer een nieuwe decoratiemix naar het bakschap: Dr. Oetker Glamourmix.

Nieuw: Koopmans Appeltaart met 25% extra deeg

Naast de vertrouwde variant Koopmans Appeltaart introduceert Koopmans Appeltaart extra deeg. 

Nieuw: Koopmans cakemixen

Koopmans introduceert dit najaar drie nieuwe, toegankelijke cakevarianten: een frisse citroencake,...