25 Mei 2018
Home > Nieuws > Handel > Hoogvliet viert 10-jarig bestaan Hoogvliegers

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Hoogvliet viert 10-jarig bestaan Hoogvliegers

ALPHEN AAN DEN RIJN -  Dit jaar viert Stichting Hoogvliegers haar 10-jarig bestaan. Om dit te vieren heeft Hoogvliet drie van haar afzetbakken beplakt met een felicitatie. Algemeen directeur Siep de Haan van Hoogvliet onthulde de eerste vrachtwagen in bijzijn van Jeroen Engelkes, voorzitter van Stichting Hoogvliegers.

stichting hoogvliegers heeft binnen de organisatie van Hoogvliet een prominente plaats gekregen. Zo worden vrijwilligers van Hoogvliet ingezet tijdens de Hoogvliegersdagen en sponsort Hoogvliet onder andere de lunch tijdens deze evenementen. In 2017 organiseerde Hoogvliet twee acties om geld in te zamelen voor Stichting Hoogvliegers. Zo is een deel van de opbrengst van de Hoogvliet Parade, een evenement voor medewerkers van Hoogvliet en hun familieleden, gedoneerd aan Stichting Hoogvliegers. De opbrengst van de Parade bedroeg maar liefst 15.000 euro. Ook heeft een commerciële actie in de Hoogvliet-winkels plaatsgevonden. Het bedrag dat met deze actie is ingezameld, wordt later dit jaar aan Stichting Hoogvliegers overhandigd.

Over Stichting Hoogvliegers
Stichting Hoogvliegers laat ernstig zieke of gehandicapte kinderen in de leeftijd van zes tot en met zeventien jaar een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Op het vliegveld beleven de kinderen met brandweer, politie, vrachtwagens, stoere auto’s en vooral helikopters en vliegtuigen (waarin zij zelf mogen vliegen) een onvergetelijke dag.

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw! Almhof Roomyoghurt Wereld Editie Hawaï Kokos

Een wiegende hangmat tussen de palmbomen, een stralende zon en het geluid van kabbelende golven aan...

Nieuw recept Original Capri-Sun

Original Capri-Sun bevat vanaf week 14 een combinatie van suiker, stevia - een zoetstof van...

Nieuw! Almhof Hoekje Wereld Editie New York

Na de zeer succesvolle introductie van Hoekje Venetië komt Almhof met een nieuwe Wereld Editie!