22 Juli 2018
Home > Nieuws > Handel > Hoogvliet volgt met prijsverlagingen

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Hoogvliet volgt met prijsverlagingen

NIEUWVEEN – In navolging van Jumbo, Plus en Vomar verlaagt ook Hoogvliet de prijzen van hardlopers in haar assortiment. Het gaat om dagelijks geconsumeerde producten, zoals cola, yoghurt en koffiepads.

Dit bevestigt Thijs van der Tuin van Inprijsverhoogd.nl, dat prijsveranderingen van supermarkten in kaart brengt, tegenover Levensmiddelenkrant. Van der Tuin heeft nog geen signalen ontvangen dat ook Jan Linders, DekaMarkt en Dirk van den Broek met prijsverlagingen zullen komen.

Eigen plan
Van der Tuin zegt verbaasd te zijn dat Albert Heijn zich nog niet gemeld heeft aan het prijzenfront. “Ik denk dat de marktleider eerst de prijsontwikkelingen bij andere supermarkten afwacht en haar eigen plan kiest. Uiteindelijk zal Albert Heijn gedwongen zijn te reageren. Als Albert Heijn in Zaandam merkt dat de omzetcijfers van producten dalen die bij Jumbo goedkoper zijn, dan zal zij direct handelen.”

Jumbo
De recente prijsacties in de supermarktwereld zijn in gang gezet door Jumbo. De formule kondigde eerst een prijsverlaging aan van honderd dagelijks producten, kort daarop gevolgd door een prijsvermindering van zo’n 50 producten. Het gaat voornamelijk om huismerkproducten.

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

DubbelFrisss Light Framboos & Cranberry

Door de toenemende vraag naar laagcalorische concepten en door het succes van de twee huidige...

DubbelFrisss Bruisend Bronwater

DubbelFrisss komt met een geheel nieuwe propositie, namelijk: Bruisend Bronwater met 10% Fruitsap...

Nieuw: CoolBest Smoothies

Iedereen kent CoolBest van de lekkere sappen in de koeling, waarmee het merk de categorie heeft...