1
18 Maart 2018
Home > Nieuws > Handel > Kjeld Nuis schuift aan bij Koningsontbijt

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Topschaatsers Kjeld Nuis, Hein Otterspeer en Carlijn Achtereekte verzorgen de warming-up van de Koningsspelen voor zo'n 150 basisschoolleerlingen van De Dorendal in Doorwerth.

Kjeld Nuis schuift aan bij Koningsontbijt

DOORWERTH – Terwijl de koning en koningin in Veghel op een basisschool de Koningsspelen openden met het traditionele Koningsontbijt, aten ook drie topschaatsers een hapje mee op een basisschool. Kjeld Nuis, Hein Otterspeer en Carlijn Achtereekte boden samen met Jumbo het Koningsontbijt aan, voordat door het hele land de jubileumeditie van de Koningsspelen van start ging.

De schaatsers ontbeten samen met zo'n 150 kinderen van de bovenbouw van Basisschool de Dorendal in Doorwerth het traditionele Koningsontbijt. Tijdens het ontbijt kregen zij uitleg van de schaatsers over het belang van ontbijten en hoe het dagelijkse ontbijt van een topsporter eruit ziet. Na het ontbijt startte voor alle deelnemende basisscholen de Koningsspelen.

Koningsontbijt
Het Koningsontbijt bestond dit jaar uit volkoren en glutenvrij brood, Gouda's Glorie halvarine, Campina Lang Lekker halfvolle melk, Sourcy Kids water, appels, komkommer, halvajam, appelstroop en light smeerkaas. Het ontbijt van Jumbo wordt dit jaar aangeboden aan ongeveer 1,2 miljoen basisschoolkinderen in heel Nederland. Jumbo wil lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken. Op elk moment van de dag, maar beginnend bij het ontbijt.

 

Bron: Levensmiddelenkrant