22 September 2018
Home > Nieuws > Handel > Levensmiddelenkrant deelt Gouden Partners uit

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Levensmiddelenkrant deelt Gouden Partners uit

NIEUWVEEN - Welke fabrikanten werkten in de afgelopen twee jaar het beste samen met de supermarktformules? Oftewel: welke fabrikanten gaan dit jaar naar huis met een Gouden Partner?

Inkopers en category managers van de verschillende organisaties bogen zich ook dit jaar weer over deze prangende vraag. Over vijftien categorieën werden fabrikanten met rapportcijfers beoordeeld op de volgende criteria: Omzetprestatie, Rendementsbijdrage, Meedenken op assortimentsniveau en Succes van introducties. Zo zijn er vier titels per categorie te verdelen. De zestig Gouden Partners zijn dit jaar verdeeld over 29 fabrikanten.

Er zijn behoorlijke verschuivingen te zien ten opzichte van twee jaar geleden. Zo verdubbelt Unilever het aantal Gouden Partners ruim en ook Mars Nederland weet beslag te leggen op meer prijzen dan twee jaar geleden. Ter ere daarvan heeft Levensmiddelenkrant gesproken met vice president sales retail en out-of-home Fred van Beek. Lees het interview hier. Fusies zorgen er ook voor dat in sommige categorieën minder fabrikanten beoordeeld kunnen worden. Binnen vleeswaren gaat Ter Beke bijvoorbeeld aan de haal met 3 Gouden Partners. Binnen de categorieën hebben we dit jaar één overall winnaar. Perfetti Van Melle wordt op alle vier de criteria het hoogst beoordeeld en gaat met alle Gouden Partners voor keelverzorgers en mondverfrissers aan de haal.

Alle winnaars op een rij:

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw: Dr. Oetker Verwen Brookies

Dr. Oetker Verwen Brookies combineert de kwaliteiten van twee klassiekers: het smeuïge van brownie...

Nieuw: Koopmans Cake Gemak

Koopmans speelt in op de gemakstrend met het introduceren van Koopmans Cake Gemak.

Nieuw: Koopmans Appeltaart met 25% extra deeg

Naast de vertrouwde variant Koopmans Appeltaart introduceert Koopmans Appeltaart extra deeg.