25 September 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Vernieuwde Dirk in Barendrecht trapt af

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Dirk opening Barendrecht

Dirk opening Barendrecht

Vernieuwde Dirk in Barendrecht trapt af

BARENDRECHT - Op het Muziekplein in Barendrecht is woensdag, in aanwezigheid van een groot aantal klanten, de totaal vernieuwde Dirk van den Broek geopend. Door Sint.

Supermarktmanager Maurice van der Schans: “De winkel is prachtig geworden. Het oogt allemaal veel groter en ruimer. Ik ben echt heel trots op het eindresultaat.” Het Dirk-filiaal legt dagelijks vers brood uit eigen bakkerij, groente en fruit vers van de veiling en vlees van topkwaliteit uit de eigen slagerij in de schappen, aldus Van der Schans.

Slijterij
“Klanten kunnen bij ons ook een keuze maken uit een assortiment gebak en allerlei broodjes die we hier zelf afbakken.” Nieuw op het Muziekplein is de slijterij met sterke drank en likeuren. “Kortom: alle boodschappen onder één dak én volop gratis parkeergelegenheid voor klanten.”

Gratis product
Tot en met zaterdag ontvangen de eerste 250 klanten van de dag een gratis product. Het inleveren van een boodschappentas van een andere supermarkt of winkel, levert tot en met zaterdag ook wat op: een Dirk-tas gevuld met een zak kruidnoten.

Dirk
De supermarktformule Dirk - onderdeel van Detailresult Groep NV - omvat inmiddels 106 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. De Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Zeeland.

 

 

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw: Koopmans Cake Gemak

Koopmans speelt in op de gemakstrend met het introduceren van Koopmans Cake Gemak.

Nieuw: Koopmans Appeltaart met 25% extra deeg

Naast de vertrouwde variant Koopmans Appeltaart introduceert Koopmans Appeltaart extra deeg. 

Nieuw: Dr. Oetker Verwen Brookies

Dr. Oetker Verwen Brookies combineert de kwaliteiten van twee klassiekers: het smeuïge van brownie...