25 September 2018
Home > Nieuws > Algemeen > Shopping2020 gaat verder onder nieuwe naam

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Shopping2020 gaat verder onder nieuwe naam

EDE – Shopping2020 lanceert woensdag het boek ShoppingTommorow. Dit is tevens de nieuwe naam van het onderzoeksprogramma.

Tijdens ShoppingTogether op de Webwinkel Vakdagen, lanceert het onderzoeksprogramma Shopping2020 het boek ShoppingTomorrow. 660 experts uit de retail-, finance- & travel-industrie hebben maandenlang hard gewerkt aan het boek. Ed Nijpels, voorzitter van Thuiswinkel.org overhandigt het boek aan Kees Verhoeven, Tweede Kamerlid namens D’66, Daniel Ropers, Managing Director van bol.com en Prof. Dr. Miša Džoljić, Rector Magnificus en CEO van Nyenrode Business Universiteit.

Voorbereiding
Naast de boekpresentatie maakt Shopping2020 ook bekend verder te gaan onder een andere naam, namelijk ShoppingTomorrow. Jorij Abraham, Program Manager Shopping2020 licht toe: “Met de publicatie van dit boek is deze fase van Shopping2020 afgerond. Veel experts hebben aangegeven door te willen. Omdat een goede voorbereiding op wat de toekomst ons biedt nooit is afgelopen, hebben we besloten het programma te continueren. Onder de nieuwe, niet-eindige naam ShoppingTomorrow, blijven de expertgroepen zich ook in 2015 en verder inzetten om de toekomst van retail en alle bijbehorende aspecten, zoals inkoop & supply chain, wetgeving en marketing, duidelijk in beeld te brengen voor de (web)winkelier van nu.”

Het boek dat woensdag wordt uitgereikt is geschreven door 660 experts en het bevat 30 hoofdstukken die samen 450 pagina’s maken. In het boek proberen de experts een antwoord te geven op vragen als: Wat zijn de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de customer journey? Welke invloed gaan e-commercegiganten als Amazon, eBay en Alibaba hebben op de Nederlandse retail?

 

Bron: Levensmiddelenkrant

Introducties & Acties

Nieuw: Koopmans Appeltaart met 25% extra deeg

Naast de vertrouwde variant Koopmans Appeltaart introduceert Koopmans Appeltaart extra deeg. 

Nieuw: Koopmans cakemixen

Koopmans introduceert dit najaar drie nieuwe, toegankelijke cakevarianten: een frisse citroencake,...

Nieuw: Dr. Oetker Glamourmix

Dr. Oetker brengt weer een nieuwe decoratiemix naar het bakschap: Dr. Oetker Glamourmix.