15 Oktober 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Slapen boven de Albert Heijn in Kaatsheuvel

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

AH-franchiser Piet den Hartog gaat samen met zijn zoon Jan en horeca-ondernemer Coen Schelfhorst een nieuwbouwsupermarkt realiseren met daarboven een hotel.

Foto: Fotoburo Toin Damen

Slapen boven de Albert Heijn in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – De nieuwbouwwinkel van AH-franchisers Jan en Piet den Hartog krijgt een bijzondere buur. Boven de supermarkt komt een hotel, waar de ondernemers mee gaan samenwerken om voedselverspilling tegen te gaan.

De plannen voor de nog te bouwen supermarkt en het Guest House-hotel erboven, dat 69 bedden zal bieden, werden donderdag gepresenteerd aan buurtbewoners, schrijft het Brabants Dagblad. Een aantal panden aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel zullen gesloopt worden om ruimte te maken voor een nieuwe Albert Heijn-supermarkt, met daarboven het Guest House Hotel, te bereiken via een loopbrug. Voor de winkel en het hotel komt een parkeerterrein voor 350 auto’s.

Voedselverspilling
De AH-franchisers en hotelondernemer Coen Schelfhorst noemen de samenwerking in het artikel een ideale combinatie. Een van de speerpunten zal het bestrijden van voedselverspilling zijn. Vooralsnog staat de opening gepland op eind 2017. Als de nieuwe supermarkt klaar is, wordt de bestaande winkel van de familie Den Hartog in Kaatsheuvel afgebroken.

Bron: Brabants Dagblad