1
18 Maart 2018
Home > Nieuws > Handel > Formules > Jumbo neemt intrek in nieuw hoofdkantoor

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Jumbo neemt intrek in nieuw hoofdkantoor

VEGHEL – Jumbo heeft een compleet vernieuwd hoofdkantoor geopend. De formule is gegroeid naar een van de grootste werkgevers van Nederland met 60.000 medewerkers. Dat was een van de redenen om het bestaande hoofdkantoor te verbouwen.

Bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor is bewust gekozen voor het verbouwen van de bestaande kantoren en het oude distributiecentrum, zodat de link met de oorspronkelijke gebouwen blijft bestaan. In het hoofdkantoor zijn diverse formule-uitingen te vinden. Zo is er een Testlab waar medewerkers Jumbo huismerkproducten kunnen beoordelen. In het Foodcafé, naar voorbeeld van de Foodmarkten, kunnen medewerkers terecht voor een ontbijt, lunch of warme maaltijd. Buiten het pand staat een bijenhotel, waarmee Jumbo haar strijd tegen de bijensterfte symboliseert. Het kantoor heeft bijna 700 flexplekken en ruim 550 parkeerplaatsen waarvan een deel bestemd is voor elektrische auto’s.

Wortels
De familie Van Eerd stond tijdens de opening samen met alle medewerkers van het hoofdkantoor stil bij de ontwikkelingen die Jumbo de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Frits van Eerd, CEO Jumbo Supermarkten: “We zijn verheugd dat nu iedereen bij elkaar zit op deze inspirerende plek waar alles is ontstaan. Hier liggen de wortels van ons familiebedrijf. We vinden het belangrijk om dit te koesteren, zodat iedereen zich bewust is van wie we zijn, waar we vandaan komen en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. We blijven doorgaan op de weg die we zijn ingeslagen om van onze klanten fans te maken!”

Bron: Levensmiddelenkrant