Colruyt breidt afhaalpunten maaltijdboxen uit | Levensmiddelenkrant

Colruyt breidt afhaalpunten maaltijdboxen uit

HALLE- De Lekker Koken-maaltijdbox van Colruyt is sinds kort op meer afhaalpunten beschikbaar. Het gaat om 71 afhaalpunten totaal. Eerder waren dat er 23.

De afhaalpunten zijn verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Guy Elewaut, directeur marketing bij Colruyt: “We krijgen veel positieve reacties van klanten en vragen om de maaltijdbox ook in hun afhaalpunt aan te bieden. Daarom hebben we besloten om de uitrol ervan te versnellen." Colruyt heeft ervoor gekozen om de Collect&Go-afhaalpunten hiervoor in te zetten. Dat is de online boodschappenservice van Colruyt Group. “Het voordeel daarvan is dat de klanten hun maaltijdbox samen met hun gewone boodschappen kunnen reserveren en afhalen”, aldus Elewaut.

Maaltijdbox
De Lekker Koken-maaltijdbox is ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. “Alle recepten zijn kindvriendelijk en eenvoudig en vragen maximaal 30 minuten werk. We testen ze zelf uitgebreid in een gezinssituatie. Zo zijn we zeker dat ze bij kinderen in de smaak vallen. Denk maar aan kip-kerrie, visbrochettes of een groentepizza”, vertelt Hélène Thonnart van het kookteam. Elke week veranderen de recepten. 

Bron: Levensmiddelenkrant