AH brengt foodfestival en kerstmarkt samen | Levensmiddelenkrant

AH brengt foodfestival en kerstmarkt samen

ZAANDAM – Albert Heijn organiseert in december een eigen foodfestival. Het Allerhande Kerstfestival zal een evenement zijn in de trend van populaire foodfestivals, met de sfeer van een kerstmarkt, belooft de retailer.

Het Allerhande Kerstfestival moet aan 40.000 bezoekers plaats gaan bieden op 11, 12 en 13 december in het Utrechtse Spoorwegmuseum. Doel is dat bezoekers in de najaarssfeer komen en inspiratie op kunnen doen voor het kerstdiner. Bij foodstands zijn voorproefjes te krijgen van het Kerstassortiment en er zijn workshops, live kooksessies en kerstpleinen ingericht met ieder een eigen thema.

Winkel
AH zou AH niet zijn als er ook geen kerstwinkel of het festival te vinden is. Al het assortiment dat in het omgetoverde Spoorwegmuseum te zien is, is er te koop. Bezoekers kunnen ook kiezen om producten thuis te laten bezorgen of te reserveren in de winkel. De traditionele glühwein, schaatsbaan en kerststalletjes zijn ook voorzien.

Toegangskaartjes
Het Allerhande Kerstfestival is niet gratis: vanaf 5 oktober zijn toegangskaartjes te koop voor 10 euro per persoon. Kinderen tot en met vijf jaar mogen wel zonder kosten naar binnen, van 6 tot 18 jaar kost entree 5 euro.

Bron: Levensmiddelenkrant