AH maaltijdmuur bij OLVG | Levensmiddelenkrant

AH maaltijdmuur bij OLVG

Amsterdam-  Bezoekers, medewerkers en patiënten van OLVG, locatie Oost kunnen sinds kort eten halen uit de maaltijdmuur van Albert Heijn.

De gekoelde muur bevat onder andere verse sappen, salades en kant-en-klaar maaltijden. De pilot is in samenwerking met Albert Heijn en loopt tot eind augustus. OLVG is het eerste ziekenhuis waar de AH maaltijdmuur wordt getest. “De maaltijdmuur is een extra service voor patiënten en bezoekers’, aldus Eric Holm, facilitair manager van OLVG. ‘In de nachtelijke uren zijn onze restaurants gesloten. We zien dat bezoekers dan vaak toch trek hebben in eten of drinken. De maaltijdmuur biedt hiervoor een mooie oplossing. Ook voor onze medewerkers kan deze service op bepaalde momenten van de dag een uitkomst zijn.”

Afrekenen
De producten in de maaltijdmuur zijn zo vers en gezond mogelijk. Zo zijn er verse sapjes, flessen gefilterd kraanwater van het Amsterdams bedrijf Join the pipe en avondmaaltijden. Maaltijden kunnen naast de muur worden opgewarmd in een magnetron. Afrekenen gaat via pin of contactloos

Bron: Levensmiddelenkrant