Beste Albert Heijn-winkels in Beverwijk en Venlo | Levensmiddelenkrant

Beste Albert Heijn-winkels in Beverwijk en Venlo

NIEUWVEEN - De beste Albert Heijn-winkels staan in Beverwijk en Venlo. Woensdagavond maakte Cees van Vliet, directeur winkels & distributie, namelijk de winnaars van de Albert Heijn-Winkelwedstrijd bekend.

In de categorie Supermarkt won de Albert Heijn in Beverwijk (Wijkerbaan) en in de categorie AH XL de AH XL in Venlo. De Albert Heijn in Made kreeg, vanwege het leveren van een topprestatie voor de derde keer, een speciale prijs. Deze winkel mocht het predicaat ‘continu aan de top’ mee naar huis nemen. Het is de eerste keer dat Albert Heijn dit verstrekt.

Gouden Beppie
Alle medewerkers van de Albert Heijn in Beverwijk (Wijkerbaan) en AH XL in Venlo wonnen een feestelijke groepsreis. Ook ontvingen de winkels ieder een ‘Gouden Beppie’, een bronzen replica van het kunstwerk dat voor het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam staat. Het beeld symboliseert de klant en werd door Albert Heijn bij zijn pensionering cadeau gegeven aan de organisatie, met de boodschap: ‘opdat wij niet vergeten voor wie wij werken’. Medewerkers gaven haar de naam Beppie. De Albert Heijn in Made kreeg, vanwege de bijzondere prestatie, een speciale prijs. De winkel ontvangt maar liefst 10.000, - euro ten behoeve van een groot feest.

Wedstrijd
De Winkelwedstrijd van Albert Heijn duurt het hele jaar. De Albert Heijn-supermarkten en de AH XL’s worden beoordeeld op onder andere het assortiment en de aantrekkelijkheid van de winkel. Tijdens elke ronde zijn er extra prijzen voor de medewerkers te winnen. Klanten kunnen de winkel die zij bezoeken ook het hele jaar door beoordelen via internet. Zij geven hun mening over onder andere de beschikbaarheid van producten, de snelheid van de kassa-afhandeling en de deskundigheid en klantvriendelijkheid van het personeel.

Op de foto staan winnaars van de Albert Heijn-Winkelwedstrijd. Van links naar rechts: Mariolieke Emmerich (supermarktmanager Albert Heijn Beverwijk), Eddie Schoemacher (supermarktmanager AH XL Venlo), Cees van Vliet (directeur Albert Heijn winkels & distributie), Corlinda en Twan van Meel (ondernemersechtpaar Albert Heijn Made).

Bron: Levensmiddelenkrant.nl