Black Friday groot succes bij Dirk | Levensmiddelenkrant

Black Friday groot succes bij Dirk

VELSEN-  De 120 winkels van DIRK zijn vrijdag om 8 uur open gegaan voor Black Friday. Binnen een half uur waren alle Black Friday aanbiedingen uitverkocht. 

De aantallen van producten die nu binnen een half uur de winkel zijn uit gevlogen, zijn normaal gesproken genoeg om een week lang de winkel te voorzien van aanbiedingen. Bij veel vestigingen van Dirk stonden de eerste klanten al om 7 uur voor de deur, alsof er een nieuwe winkel werd geopend. Zo meldt Dirk in een persbericht. Het was dringen geblazen toen de deuren open gingen. De aanbiedingen varieerde van waterkokers, boormachines, koffiezetapparaten en nog veel meer.

Marcel Huizing, directeur Dirk: “Ik had wel verwacht dat het een succes zou worden, Black Friday bij Dirk. Maar dat deze aantallen binnen een half uur uitverkocht zouden zijn in alle winkels, gaat alle verwachtingen te boven. Duizenden aantallen van de artikelen waren ingekocht en beschikbaar in de winkels. Ik vind het spijtig dat we veel klanten vandaag moeten teleurstellen omdat de artikelen inmiddels zijn uitverkocht. Onze inkopers zijn meteen aan het werk gegaan om de desbetreffende artikelen opnieuw te kunnen inkopen met als doel deze actie binnenkort nogmaals aan te kunnen bieden.”

Dirk heeft al 75 jaar alle producten met een vaste lage prijs en elke week ook nog eens 100 messcherpe aanbiedingen. Maar tijdens Black Friday heeft Dirk geweldige stunt aanbiedingen en zijn diverse producten tegen extreem lage prijzen te koop.

Bron: Levensmiddelenkrant