Dekamarkt Wormerveer heropent in oktober | Levensmiddelenkrant

Dekamarkt Wormerveer heropent in oktober

VELSEN-NOORD – De Dekamarkt waarbij in september vorig jaar een deel van de parkeergarage instortte, heropent medio oktober. Dat heeft de formule laten weten. Het herstelplan is nagenoeg afgerond.

Na de instorting van de tweede verdieping van de parkeergrage in Wormerveer, waarbij geen gewonden vielen, is met behulp van externe specialisten druk gezocht naar de oorzaak en gewerkt aan een herstelplan. De komende periode worden reparaties gedaan, zodat klanten de garage half oktober veilig kunnen betreden. Directeur Pieter Rozendaal: “Die zekerheid kunnen we nu geven.” Eind augustus wordt de verbouwde garage al opgeleverd.

Naast het herstel van de garage, verbouwt Dekamarkt de winkel, voor een meer moderne uitstraling. “Dit moment pakken we aan om de winkel meteen volledig te renoveren”, aldus Rozendaal. “Zo voegen we direct enkele nieuwe elementen toe als een slager die ter plekke het vlees snijdt, vers gebrande noten, een broodsnijmachine waarmee je zelf de dikte van je boterhammen kunt bepalen, een sinaasappelpers en scan & go. Zo is de winkel weer klaar voor de komende jaren.” 

Bron: Levensmiddelenkrant