Jumbo en PSV gaan samenwerken | Levensmiddelenkrant

Jumbo en PSV gaan samenwerken

VEGHEL - PSV en Jumbo Supermarkten gaan een driejarige samenwerking met elkaar aan. Deze samenwerking staat in het teken staat van lekkere én gezonde voeding voor alle spelers en speelsters van de topclub.

De samenwerking is een vervolg op een succesvolle pilot die de voetballers van de A-selectie van PSV hebben voltooid met de zogeheten Jumbo Foodcoach. Dit is een app waarmee de spelers van de topclub in een handomdraai maaltijden voor thuis kunnen bestellen, die zijn afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en trainingsschema. Ook kunnen zij een beroep doen op deskundig advies van een diëtist.

Verantwoorde voedingskeuzes
Frits van Eerd, ceo van Jumbo, is trots op de samenwerking met PSV. “Sinds de start van het voetbalseizoen 2017-2018 is de Jumbo Foodcoach uitgebreid getest bij PSV. Terwijl de spelers waardevolle voedingsadviezen op maat kregen, deed Jumbo veel ervaring op met het vertalen van persoonlijke kenmerken naar het maken van bewuste en verantwoorde voedingskeuzes die passen bij het trainingsschema en de smaakvoorkeuren van elke speler”, vertelt Van Eerd. “Het resultaat is een app die de voetballers in staat stelt om niet alleen de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding, maar ook thuis lekker te eten. Uiteindelijk willen we al onze klanten helpen bij het maken van een lekkere en verantwoorde keuze, waarbij gezonde voeding niet ten koste hoeft te gaan van smaak, beleving en de prijs.”

 

Bron: Levensmiddelenkrant