Jumbo opent 600ste winkel | Levensmiddelenkrant

Jumbo opent 600ste winkel

VEGHEL- Met de opening van de voormalige Emté winkel aan het Molenplein in Vught voegt Jumbo de 600ste winkel toe aan haar bestand. Op woensdag 24 oktober gaan de deuren van de omgebouwde supermarkt open.

Op 24 maart 1983 werd in Den Bosch de eerste Jumbo winkel geopend. Het familiebedrijf heeft in de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt door de overname van Super de Boer in 2009, C1000 in 2012 en een deel van Emté in 2018. Jumbo ceo Frits van Eerd ziet de opening van deze nieuwe Jumbo winkel als een belangrijke mijlpaal. “De opening van onze 600ste winkel is iets om trots op te zijn. Ik zie dit als het resultaat van het werk dat we elke dag bij Jumbo met alle collega’s verrichten: steeds weer de klantverwachtingen overtreffen. Zo slagen we erin om van onze klanten echte fans te maken. Door onze groei zijn steeds meer mensen in staat om kennis te maken met onze unieke formule die de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service combineert.”

Pick up point
De winkel aan Molenplein 109 sloot op zaterdag 6 oktober tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 24 oktober verder te gaan als Jumbo supermarkt. In de tussentijd kunnen klanten tot en met zaterdag 20 oktober terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel.

Filiaalmanager Walter van Vroenhoven: “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo geel’ gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.300 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met ons hele winkelteam in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de vertrouwde en nieuwe klanten te verwelkomen in deze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

Bron: Levensmiddelenkrant