Jumbo opent eerste verbouwde Emté | Levensmiddelenkrant

Jumbo opent eerste verbouwde Emté

NIJMEGEN - De eerste tot Jumbo omgebouwde Emté-supermarkt heeft haar deuren geopend aan de Hatertseweg in Nijmegen. Onder het toeziend oog van winkelmedewerkers en de eerste bezoekers opende Frits van Eerd, ceo van Jumbo, het bijna 1500 vierkante meter tellende filiaal.

Frits van Eerd is enthousiast over de eerste Jumbo-supermarkt, die voorheen onder de Emté-vlag actief was. “Het betekent heel wat voor mij om in deze nieuwe supermarkt te staan,” zo spreekt hij vlak voor de officiële openingshandeling het medewerkersteam toe. “Met de opening van deze supermarkt met een bovengemiddelde vloeroppervlakte kan de trein gaan rijden van andere Emté-vestigingen die de komende tijd worden omgebouwd naar Jumbo. Als formule hebben we natuurlijk de nodige ervaring met overnames, maar elke nieuwe acquisitie blijft bijzonder. Bovendien blijven het altijd de medewerkers die het succes van een nieuwe Jumbo-supermarkt zullen moeten waarmaken."

Volledige metamorfose
Filiaalmanager van de nieuwe Jumbo-supermarkt is Patric van der Plas. “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe winkel”, zegt Van der Plas. ‘De winkel heeft een volledige metamorfose ondergaan naar de Jumbo-formule. Het is fantastische om te zien dat de inwoners van Nijmegen op de eerste dag van de opening een kijkje komen nemen in de winkel. We gaan vanaf nu met veel enthousiasme klanten helpen en inspireren op het gebied van foodbeleving.”
Volgens Theo Willemse, directeur sales & operations van Jumbo, heeft de Veghelse formule zich volop ingespannen om klanten nog vóór de recente feestelijke opening ‘fan’ te laten worden van de eerste omgebouwde Emté-vestiging. “Zo zijn enkele populaire Emté-producten terug te vinden in het assortiment en is het medewerkersteam gebleven dat de winkel al jaren runt. Dezelfde aanpak hanteren we bij de andere 78 Emté-supermarkten die de komende tijd tot Jumbo worden getransformeerd.”

 

Bron: Levensmiddelenkrant