Max Verstappen bij opening Jumbo Foodmarkt | Levensmiddelenkrant

Max Verstappen bij opening Jumbo Foodmarkt

GRONINGEN- Formule 1-coureur Max Verstappen was vandaag aanwezig bij de opening van de nieuwe Jumbo Foodmarkt in Groningen.

Verstappen opende de deuren van een tijdelijke Max Verstappen pop-up store waar kans een maand lang de Red Bull Racing Formule 1-wagen kunnen bewonderen. De pop-up store werd geopend in het kader van de opening van de Jumbo Foodmarkt. Deze winkel biedt ruim 4000 vierkante meter food experience en ruim 30.000 producten. Jumbo Foodmarkt Groningen beschikt volgens de supermarktketen over de grootste groente- en fruitafdeling van Noord-Nederland en biedt keuze aan verse seizoens- en streekproducten. Groningse streekbieren van lokale brouwerijen en koffie uit de lokale koffiebranderij Het Koffiestation, maar ook in Nederland geteelde thee van Tea by me zijn bij de Foodmarkt te vinden. In de categorie Vers zijn er gepelde garnalen uit Lauwersoog en aardbeien van Meinardi uit Noordbroek. De winkel heeft ook producten uit de La Place bakkerij in het assortiment, zoals het worstenbroodje, de muffins en gebakjes. Daarnaast worden fish and chips, pizza’s, sushi, soepen en broodjes vers bereid in de winkel.

Mijlpaal
Anrico Maat, ondernemer van Jumbo Foodmarkt Groningen, kijkt ernaar uit om samen met zijn compagnon Paul Papo en hun team van start te gaan: “Wat een spectaculair begin voor onze nieuwe Foodmarkt. We hebben lang toegewerkt naar deze opening. Een bijzondere mijlpaal voor ons en fantastisch om te zien hoe enthousiast men op de nieuwe winkel reageert.”

Bron: Levensmiddelenkrant