Meer prijssignalen bij Vomar Voordeelmarkt | Levensmiddelenkrant

Meer prijssignalen bij Vomar Voordeelmarkt

HOOFDDORP - Klanten van Vomar Voordeelmarkt worden sinds kort weer meer geconfronteerd met prijssignalen. Verschil­lende gele schapkaartjes met ‘Bodemprijzen’ en ‘Vast Vomar Voordeel’ moeten de shoppers triggeren.

Sinds kort brengt Vomar vierhonderd basisproducten met schapkaarten onder de aandacht onder de noemer ‘Bodemprijzen’. Deze springen in het oog en Vomar hoopt hiermee klanten aan zich te binden in tijden ‘dat het ietsje minder gaat’, aldus Vomar op haar site. “Of het nu gaat om een zuivelproduct of om een heerlijke ice tea, om een groente of om een kratje bier, we hebben het allemaal”, schrijft de marketingafdeling van Vomar. De keten beweert verder dat de producten nergens anders goedkoper zijn te vinden. Een ander schapkaartje dat in het oog springt, meldt Vast Vomar Voordeel. Het gaat om een assortiment dat standaard laag geprijsd is.
Deze week startte Vomar overigens ook met de Stapel Gekke Voordeel Weken. Daarin wordt een aantal producten voor de helft van de prijs weggegeven. Directeur commercie André Michel kon niet reageren op de vraag of de weken reeds een succes zijn. Enkele weken geleden opende Vomar overigens een derde pilotwinkel met nieuwe formule-elementen in de Bernadottestraat
in Hoofddorp.

Bron: