AH komt met maaltijdsalades met minder koolhydraten | Levensmiddelenkrant

AH komt met maaltijdsalades met minder koolhydraten

ZAANDAM – Albert Heijn brengt nieuwe maaltijdsalades op de markt met minder koolhydraten. De formule speelt daarmee naar eigen zeggen in op de groeiende vraag naar minder pasta en aardappels in de kant-en-klaar salades.

Naast de nieuwe maaltijden komt Albert Heijn ook met een uitbreiding in het assortiment koelverse maaltijden waaronder Aziatische gerechten om een eigen rijsttafel samen te stellen. Daarnaast worden ook maaltijden toegevoegd van over de hele wereld, van Mexicaanse burrito’s tot Griekse Moussaka. De Zaandamse supermarktketen wil naar eigen zeggen voortrekker zijn in de beweging naar een bewustere leefstijl.

Om transparant te zijn over de voedingswaarde van eigen merkproducten en om de negatieve perceptie die er heerst over maaltijdgemak te doorbreken komen er Maaltijd Informatie Systeem kaartjes op het salade- en maaltijdenschap. Met behulp van deze productinformatie helpt Albert Heijn klanten gemakkelijker te kiezen bij wat aansluit bij hun dieetpatronen en -wensen en om klanten te inspireren tot keuzes te komen die aansluiten bij de behoeften van dat moment.

Het Maaltijd Informatie Systeem kaartje is een goede aanvulling op de recente invoering van de online dienst Mijn Voedingswaarden, de Allerhande Box, de suikerwijzer en de Allerhande magazines.

Bron: Levensmiddelenkrant