Formules

AH wint opnieuw Jaarprijs Goede Voeding

ZAANDAM – Albert Heijn heeft met haar AH fusilli linzen de Jaarprijs Goede Voeding 2019 gewonnen. Het product is een biologische, veganistische pasta op basis van rode linzen. De formule wint voor het derde jaar op rij de prijs.

Lisa van der Linden |

Het team van Albert Heijn heeft de hoofdprijs tijdens het Food Future Event in Nieuwgein ontvangen van juryvoorzitter Frans Kok. Volgens de vakjury voldoet de samenstelling van de linzenpasta aan de normen voor een gezonde productontwikkeling en valt het binnen de Schijf van Vijf. De jury vindt het knap dat de linzen tot een pasta zijn verwerkt.

De Jaarprijs Goede Voeding werd voor de 21e keer uitgereikt en totaal waren er 41 producten ingezonden om mee te dingen in de prijs. Het doel is om initiatieven voor een beter voedingspatroon te stimuleren.

Bron: Levensmiddelenkrant

20181109_135311.jpg