Albert Heijn en Transavia lanceren ‘Appie Fly’ | Levensmiddelenkrant

Albert Heijn en Transavia lanceren ‘Appie Fly’

ZAANDAM/SCHIPHOL- Transavia en Albert Heijn slaan de handen ineen. Uit onderzoek van de vliegmaatschappij en supermarktketen blijkt dat een lege koelkast en dichte supermarkt de grote dompers zijn na terugkomst van vakantie.

De twee partijen lanceren daarom het concept ‘Appie Fly’. Ze zijn de eerste supermarkt en luchtvaartmaatschappij in Nederland die een boodschappenservice voor vliegreizigers introduceren. Bij het online inchecken voor een Transavia vlucht kunnen reizigers een ‘Welkom Thuis Box’ van Appie Fly bestellen die direct na terugkomst op de luchthaven klaar staat bij het ophaalpunt. De service richt zich in eerste instantie op ontbijt en is exclusief verkrijgbaar op Rotterdam The Hague Airport. De boxen zijn op te halen bij de Illy Coffee Corner.

Onbijt
De box is voor twee personen en verkrijgbaar in twee varianten van 12,50 per stuk. In de eerste box zitten afbakbroodjes, Optimel drinkyoghurt, twee appels, twee kleine potjes jam en Milder belegen kaas. In de tweede box zit Arla Skyr vanille, innocent orange tutti frutti, blauwe bessen, croissants en twee kleine potjes jam.

Appie Fly is eerder dit jaar kleinschalig getest en krijgt nu een vervolg met een proef van drie maanden op alle vluchten van Transavia naar Rotterdam The Hague AirPort.

Bron: Levensmiddelenkrant