Bruna maakt mobiel betalen mogelijk | Levensmiddelenkrant

Bruna maakt mobiel betalen mogelijk

AMSTERDAM - In meer dan honderd winkels van Bruna is het vanaf nu mogelijk met je smartphone te betalen. Daarvoor heeft de keten afspraken gemaakt met betaalplatform Payconiq, dat met alle Nederlandse banken werkt.

Met de Payconiq app voor Android en iOS kunnen klanten bij Bruna voortaan eenvoudig en snel afrekenen via hun smartphone. Bij een aankoop geeft de kassadisplay een QR-code weer die klanten met hun mobiel kunnen scannen. Daarna is alleen nog een akkoord voor de betaling nodig met een pincode of vingerafdrukscan.

Gemak
“Wij zijn er van overtuigd dat mobiel betalen een grote vlucht gaat nemen en steeds belangrijker wordt in retailland. Het biedt de klant veel voordelen, waaronder gemak en snelheid. Gemak omdat je geen pinpas meer hoeft mee te nemen, snelheid doordat je via een app direct de betaling kunt verrichten. Met Payconiq breiden wij ons servicepalet weer verder uit”, zegt George Steur, ceo van Bruna.

Er zijn meer retailers die een samenwerking hebben met Payconiq, waaronder Dekamarkt, Dik, Spar en Mitra. Bruna rolt de komende weken de betaalmogelijkheid via Payconiq naar nog meer winkels uit.

Bron: Levensmiddelenkrant