Formules

Coop zet zich in voor kinderen in armoede

ZAANDAM - Coop start dit najaar een nieuwe campagne: ‘samen spelen samen delen’. Met de campagne hoopt de formule duizenden spellen te doneren aan kinderen en jongeren die in Nederland in armoede leven. Voor de actie wordt er samengewerkt met het Nationaal Fonds Kinderhulp, spellenmerk Goliath én haar leveranciers en partners.

Cas Smit |

Met de actie kunnen klanten sparen voor korting op de spellen van Goliath. Het doel van Coop is om dit najaar minimaal 10.000 spellen te doneren, waarvan de formule de eerste 1.000 spellen zelf doneert.

De actie is in het leven geroepen omdat spelletjes kopen en spelen volgens Coop niet voor alle gezinnen vanzelfsprekend is. Een op de twaalf kinderen in Nederland groeit namelijk op in armoede. Mariëlle Witjes, manager marketing en communicatie van Coop: “We trekken de spaarcampagne daarom breder en gaan samen met onze leveranciers en partners spellen doneren aan deze kinderen en hun gezinnen. Zodat ook zij tijdens de feestdagen iets nieuws krijgen en onbezorgde momenten kunnen beleven.”

Bron: Levensmiddelenkrant

coop-a900x525.jpg