Formules

Deen geeft medewerkers bonus van 10 procent

HOORN – Deen gaat medewerkers die tussen maart en augustus hebben gewerkt een bonus van 10 procent over de gewerkte uren uitkeren. Dit als blijk van waardering voor de inzet tijdens covid-19.

Cas Smit |

Medewerkers in de supermarkten werden geconfronteerd met een stijgende werkdruk in relatie tot een beperkte bewegingsvrijheid. Familie Deen en directie Deen Supermarkten zeggen met bewondering te hebben gekeken hoe de medewerkers zich al ruim zes maanden door deze lastige tijd heen slaan: “Hoe collega’s dagelijks winkelwagens ontsmetten. Het eindeloze geduld waarmee men op de vloer omgaat met ongeduldige bezoekers. Hoe men snel en adequaat omgaat in de distributiecentra met alle onverwachte verzoeken uit de winkels. Vrachtwagenchauffeurs die op pad gingen voor nabestellingen. Het begrip voor elkaar, de saamhorigheid onder onvoorziene omstandigheden; geweldig!”

De supermarktketen geeft aan dankbaar te zijn voor het harde werk en de loyaliteit van de medewerkers en wil hen met deze bonus een hart onder de riem steken voor de komende maanden.

Bron: Levensmiddelenkrant

deen_vlaggen_formule_900x525.jpg