Deuren van vierde Jumbo Foodmarkt geopend | Levensmiddelenkrant

Deuren van vierde Jumbo Foodmarkt geopend

UTRECHT- Jumbo heeft de deuren van haar vierde Foodmarkt officieel geopend. Vanmorgen opende onder andere filiaalmanager Arjan van der Maas de deuren van de Jumbo Foodmarkt in Leidsche Rijn.

Van der Maas: ““We hebben lang toegewerkt naar deze opening. Het is fantastisch om te zien dat op deze openingsdag zoveel mensen naar onze winkel komen en zo enthousiast reageren. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in onze nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushirolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé, via onze cateringservice of het mee naar huis nemen. We zijn echt ontzettend blij dat de deuren voor onze klanten zijn geopend.”

In de nieuwe Foodmarkt is keuze uit meer dan 20.000 producten en het huidige concept is aangevuld met nieuwe elementen, zoals ter pleke bereid Mexicaans streetfood, Aziatische hippe poké bowls en verse kokosnoten.

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops