Die 2 Brüder von Venlo start grootste renovatie ooit | Levensmiddelenkrant

Die 2 Brüder von Venlo start grootste renovatie ooit

VENLO- Die 2 Brüder von Venlo gaat de vestiging in Venlo verbouwen. Eind deze maand verhuist de supermarkt naar een tijdelijke locatie. Op steenworp afstand beginnen de verbouwingswerkzaamheden die ruim vier maanden duren.

Het wordt de grootste renovatie die de supermarkt ooit heeft gekend, vertelt algemeen directeur Ed Ramaekers. “De hele winkel wordt gemoderniseerd. Klanten kunnen straks met hun winkelwagen naar de eerste verdieping via een speciaal systeem. Tot nu kon dat alleen met een lift. De plek waar voorheen een kleding outlet was gevestigd, wordt bij het winkeloppervlakte getrokken.” Ook de energievoorziening wordt aangepast en het restaurant wordt verplaats naar de begane grond. “De winkel krijgt zowel van binnen als buiten een grote opfrisbeurt die niet is te missen”, stelt Ramaekers.

Nolens beeld

In de tijdelijke winkel in het Nolenspark is het merendeel van het huidige assortiment te verkrijgen. Een eyecatcher in de tijdelijke winkel is het beeld van Monseigneur Nolens. In het Nolenspark staat een beeltenis van het park zijn naamgever en dit is niet weggehaald. Die 2 Brüder von Venlo heeft in samenspraak met de gemeente ervoor gekozen om het beeld een plek te geven in het open restaurant. Klanten kunnen naast het beeld plaatsnemen in de binnentuin. Na een verbouwing van vier maken verhuist de winkel terug naar het monumentale gebouw aan de Gelderse Poort. De exacte openingsdatum is nog niet bekend. 

Bron: Levensmiddelenkrant