Dirk van den Broek opent vierde testfiliaal | Levensmiddelenkrant

Dirk van den Broek opent vierde testfiliaal

VELSEN-NOORD - Bewoners van de Amsterdamse Pijp kunnen hun boodschappen sinds deze week in de nieuwste Dirk van den Broek doen. De supermarkt is in twee weken tijd omgetoverd tot een moderne supermarkt met een totaal nieuwe uitstraling en waar het gemak voor de consument voorop staat.

Directeur Marcel Huizing vertelt dat dit het laatste filiaal is in de reeks van vier die zijn voorzien van een totaal nieuwe look. “Wij hebben vier totaal uiteenlopende filialen gekozen, zodat wij kunnen testen of de nieuwe uitstraling passend is op elke locatie. Ik vind het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen in onze vernieuwde winkels. Ik wil daarom graag onze klanten oproepen hun mening te geven over de nieuwe uitstraling.”

Nieuwe look
Deze Dirk staat volledig in het teken van 3 pijlers: voordelig, vers en volledig. Op de gevarieerde versafdelingen brengt de formule bijvoorbeeld in beeld welke weg producten afleggen voor ze bij de klant op het bord liggen. In de nieuwe stellingen liggen producten naar eigen zeggen overzichtelijk bij elkaar. Die van tapas bijvoorbeeld bevat kaas, noten, olijven, tapas en aanverwante producten. Nieuw is het Scan & Go plein. In de winkel scant de consument de artikelen en rekent af bij de betaalpaal.

Bron: Levensmiddelenkrant