Emté in voormalig van Heinde-pand geopend | Levensmiddelenkrant

Emté in voormalig van Heinde-pand geopend

DEN BOSCH- In het voormalige Van Heinde-pand in Den Bosch is zaterdag de nieuwe Emté 3.0-supermarkt geopend. Het is de eerste Emté-winkel waarbij horeca en retail gecombineerd worden. 

De winkel is volledig naar Emté-stijl verbouwd, alleen Brasserie Van Heinde is gebleven. De focus ligt wel net zoals de voormalige Van Heinde op vers. Het assortiment bestaat uit 13.000 artikelen en veel producten worden op de verschillende versafdelingen in de winkel bereid of voorbereid. Centraal in de winkel staat ‘de keuken van EMTÉ’ en ‘Brasserie Van Heinde’. Hier lopen de supermarkt en de horeca in elkaar over. Daar kunnen klanten een lunch bestellen, of een andere maaltijd, zoals vers gemaakte pizza’s en een uitgebreid assortiment tapas. Verder worden er in de winkel verse noten gebrand, heeft de kaasafdeling veel soorten buitenlandse kaas en heeft de vleeswarenafdeling een breed aanbod verschillende soorten Spaandse en Italiaanse specialiteiten. De bakkerij is ook een belangrijke afdeling in de winkel, daar wordt het brood zelf gebakken. 

Opening
De opening van de 132e winkel van Emté en de vijfde in nieuwe stijl trok vele nieuwsgierge blikken. Supermarktmanager Rogier van der Pluijm was daar erg blij mee: “Dit is prachtig! De opening heeft alle verwachtingen overtroffen. Dat het zó druk zou worden had ik alleen maar gehoopt.” Het hele weekend waren er activiteiten in de winkel, zoals kookdemonstratie’s. 

Bron: Levensmiddelenkrant